Boney M & Discodukning

Idag blev det en lååång sovmorgon, jobbade 10 timmar i fredags och 18 igår så det förtjänade jag. Nu ska jag njuta av enda lediga dagen den här veckan, men först tänkte jag bjuda på några bilder från gårdagen.

Jag ansvarade för dukningen och baren när Boney M besökte Avesta Parken igår. Det blev en riktigt lyckad kväll. Tyvärr så hann jag bara knäppa några bilder med iPhonen i farten och missade buffén som tillsammans med VIP-bordet blev bäst.

Kommer in på lördag morgon och upptäcker att ljud och ljuskillarna har möblerat om lite bland borden. Tur att jag inte dukade på fredagen ;)

Alla bord dukade och klara, det var discotema med glamourkänsla. Ananaserna var grunden till dukningen och stod på buffén och VIP-bordet.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/77/110477/frokenkumlin.se/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 21